İstanbul Dövme Stüdyosu

İstanbul Dövme Stüdyosu: Ra’s Tattoo Gallery!

İstanbul dövme stüdyosu diye aratıldığında kendisine önemli yer edinen Ra’s Tattoo, Kadıköy dövme yaptırmak isteyenlerin tek adresi!

Gelişen iğne teknolojileri sayesinde renk ayrımı yapılmaksınız her türlü dövme işlenebilmektedir. Dövme artık vücudun kullanıldığı bir sanat haline gelmiştir. Her insanın farklı bir tarzı ve bu tarza uygun talep ettiği tasarımlar bulunmaktadır. Dövme yapımı basit bir işlem değildir. Dövmeci çeşitli dövme çizimi konusunda tecrübeli olmalıdır. Gerçekçi dövme isteyen bir kişinin muhtemelen daha kalın çizgili ve canlı renkler talep ettiği göz önünde bulundurulur. Kabile dövmesi gibi vücudun büyük bir kısmını kapsayan dövmeler için de kalıcılığı arttırıcı soğuk renkler kullanılır. Tüm bu ve buna benzer dövmeleri, İstanbul dövme stüdyosu Ra’s Tattoo’nun dövme sanatçıları aracılığıyla yaptırabilirsiniz.

 

İstanbul Dövmecilerinde Kaliteli Dövme Nasıl Yapılır?

Öncelikle kendinizi usta dövme sanatçılarının eline bırakmanız gerekir. Tabii, İstanbul dövmecilerinden en iyisi, İstanbul dövme stüdyosu Ra’s Tattoo’nun birbirinden yetenekli sanatçıları bu şartı en doğru biçimde karşılıyor.

Ardından istediğiniz modeli ve renkleri kalifiye dövmeciler ile mutabık kalacak şekilde belirmelisiniz. Ayrıca İstanbul dövmecilerinden dövme yaparken dövme galerisi gibi yerlerden yaptığınıza emin olmalısınız. Ülkemizde çeşitli İstanbul dövme stüdyosu adıyla yer alıp, kuaför benzeri yerler dövme yaptıklarını belirterek, hijyenik olmayan ortamlarda cildinize zarar verebilirler.

Dövme yaptığınız kişilerin usta olduklarından da emin olmalısınız. Bu nedenle örneğin geçmişte yaptıkları dövmelere bakmanızda yarar bulunur. Dövmenin hem kaliteli olması hem de hijyenik olması için kullanılacak ekipmanların büyük önemi vardır. Dövme yapımında geçmişte kullanılan eski tip ekipmanlar bulunmamalıdır. Bunların yerine günümüzün kaliteli şırıngaları ve diğer ekipmanları temin edilmelidir.

 

İstanbul Dövme Salonu Neresidir?

Türkiye’nin en büyük şehri olduğu için dövme talebinin en yoğun olduğu ve İstanbul dövme salonu en çok aranan merkezlerden biridir. İstanbul’da yüzlerce dövme yaptığını iddia eden iş yerleri bulunmaktadır. Bazıları çok yüksek fiyata iş yapar ve yeterli kaliteyi vermez, bazıları ise düşük dövme fiyatları ile kalite sunabilir. Bunun ayrımını yapmak için sosyal medya paylaşımlarına, forumlara ve dövmeci tecrübesi olan kişilere danışılabilir.

‘Dövme yaptırmak istiyorum’ diyerek gittiğiniz birçok İstanbul dövme salonunun ya da Kadıköy dövmecilerinin aslında tecrübesiz olduğunu fark edebilirsiniz. Bu nedenle tavsiyeler alarak gerekirse referans arayarak dövme yaptırmanız yararlı olacaktır.

İstanbul’un çeşitli merkezlerinin en popüler dövmecileri bile bazen müşterilerini memnun edemez. Çünkü dövme yapmak bir sanattır. Aynı anda hem hijyenin hem de yaratıcılığın buluşması gerekir. Bu nedenle İstanbul dövmecisi ararken bizleri tercih edebilir ve memnuniyet garantisi ile dövmenizi yaptırabilirsiniz.

 

İstanbul Dövme Fiyatları Ne Kadar?

Dövme fiyatları şehirden şehre, dövmeden dövmeye fark etmektedir. İstanbul dövme fiyatları da bu ölçüde dövmeciden dövmeciye de farklılık gösterecektir. Bu nedenle kesin bir fiyat söylemek doğru olmaz.

Ayrıca yaptıracağınız dövmeler farklı boyutta ve farklı sanatta olabilmektedir. Bundan ötürü dövme çeşitlerinde dahi ufak fiyat farkları olabilir. Dövmecinin size net bir rakam vermesi için öncelikle dövmeyi yapması ve kaç iğne, boya, başlık kullandığını hesaplaması lazımdır. Son olarak el emeğini ekleyecek ve size kesin bir rakam söyleyecektir. Ra’s Tattoo’nun dövme fiyatları ise yapılan sanata ve müşteri memnuniyetine göre  öngörülebilir fiyatlardadır. İletişim sayfasına tıklayıp, bizimle iletişime geçip bilgi alabilirsiniz.